preskoči na sadržaj
Vijesti

Obavijest za roditelje: Povratak u školu

Poštovani roditelji,

nastava za učenike koji se u ponedjeljak, 11. svibnja 2020. vraćaju u školu će početi prema sljedećem rasporedu:

  • 1. c te 2. c (produženi boravak) u 7.30
  • PRO i 1. Rupotina u 8.00 sati

Učenici 1.c, 2.c i PRO razreda ne ulaze školu preko glavnog ulaza već preko školskog igrališta izravno u svoje učionice preko vanjskih vrata učionica.

Djecu će pred ulaznim vratima učionice dočekati učiteljica. Djeca sama ulaze u učionicu. Roditelji se ne smiju okupljaju na ulazu, niti na školskom igralištu 

Podsjećamo na epidemiološke mjere zaštite pri dolasku u školu:

  1. Roditelji/skrbnici imaju obavezu izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u školu, te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete u školu već se javljaju telefonom ravnatelju škole i izabranom pedijatru odnosno liječniku obiteljske medicine.
  2. Osigurati djetetu 1 paketić papirnatih maramica za nos i staviti ga u školsku torbu.
  3. Roditelji/skrbnici koji dovode i odvode djecu u školu to čine na način da ne ulaze u školu i školsko dvorište osim u krajnjoj nuždi, već dolaze do ulaza u školsko dvorište pri čemu zadržavaju distancu od najmanje 2 metra u odnosu na druge roditelje/skrbnike i djecu.
  4. Dijete roditelj/skrbnik dovodi i odvodi iz škole na način da je u pratnji jednog djeteta uvijek jedna odrasla osoba/roditelj/skrbnik. U pratnji pojedinog djeteta uvijek je ista osoba ili se izmjenjuju dvije odrasle osobe.
  5. U pratnji djeteta treba biti odrasla osoba koja živi u istom kućanstvu s djetetom te upravo ona osoba koja je, u odnosu na druge osobe koje bi mogle dovoditi i odvoditi dijete, uključena u takav tip dnevnih aktivnosti da je njena mogućnost zaraze s COVID-19 najmanja.
  6. Roditelji/skrbnici ne smiju dovoditi niti odvode djecu iz škole niti ulaziti u vanjske prostore (dvorište, vrt, igralište) i unutarnje prostore škole ako imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili koji su pod rizikom da su mogli biti u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili su pod sumnjom da bi mogli biti zaraženi s COVID-19 a pogotovo ako su u samoizolaciji jer tada ne smiju izlaziti iz kuće. Ukoliko je dijete bilo u kontaktu s takvom osobom ono također mora ostati kod kuće.
  7. Učenik dolazi i odlazi iz škole sa školskom torbom te svoju opremu i pribor ne dijeli s drugim učenicama. Školsku preobuću dijete ne ostavlja u školi, nego ju nosi sa sobom. 

Ravnateljica:

Vedrana Propadalo, prof.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marilena Babić   datum: 8. 5. 2020.

Tražilica

Školska ambulanta
Upis u 1. razred


Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Protokol

PROTOKOL OSNOVNE ŠKOLE

KRALJA ZVONIMIRA 
VEZANO UZ MODELE I PREPORUKE
ZA RAD U UVJETIMA POVEZANI 
S COVID-19
U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022.

 


e-Dnevnik


Korisne poveznice

 

 


Za djecu s teškoćama

Pomoć za djecu i mlade 

s teškoćama u čitanju

 

 


Audio lektire


Mudre misli

 

Soba bez knjiga je

kao tijelo bez duše.

 

Ciceron

 (106. – 43. pr. n. e.)

https://proleksis.lzmk.hr/15325/

preskoči na navigaciju