preskoči na sadržaj

Osnovna škola Kralja Zvonimira Solin

 > Naslovnica
 

Obavijest o upisu u prvi razred

Autor: Marijana Glibota, 2. 7. 2024.

Poštovani roditelji budućih prvašića,

upisnice u sustavu su kreirane i dostupne na sučelju portala e- građani. Na Vašem sučelju pojavit će se ime Vašeg djeteta te narančastim slovima oznaka „Upisnica kreirana“. Zatim trebate kliknuti na plavu strelicu ispod oznake „Detalji“. Nakon toga, otvorit će Vam se prozor „postupak redovnog upisa šk.god.2024./2025.“ s podacima Vašeg djeteta, gdje u donjem desnom kutu trebate kliknuti na „Sljedeći korak“.

U dijelu gdje piše „Upisnica“ treba kliknuti na desno od toga „Preuzmi dokument“. Otvorit će Vam se PDF dokument generirane upisnice koji trebate ISPRINTATI i POTPISATI (oba roditelja). Zatim potpisanu Upisnicu skenirajte i vratite natrag u aplikaciju u polje pod nazivom „Potpisana upisnica“, na način da kliknete na „Priloži dokument“. U otvorenom prozoru treba kliknuti na „Dodaj“ i „Pošalji upisnicu“.

Otvorit će se prozor „Upisnica je uspješno zaprimljena“, pa treba kliknuti na „Zatvori“, kada je postupak uspješno završen.

Stručna služba škole
Školska ambulanta

Roditelji sami odabiru termine sistematskog pregleda za buduće prvašiće u školskoj ambulanti online, putem aplikacije Terminko.
Link za naručivanje na sistematski pregled predškolaca je ovdje.

Priloženi dokumenti:
2024-25 4.R.xlsx

UDŽBENICI I DOM

Ovdje možete vidjeti popise udžbenika i drugih obrazovnih materijala koji će se koristiti u našoj školi u šk. god. 2024./2025.

Udžbenike nabavlja škola, a sredstva za njih osigurava  Ministarstvo znanosti i obrazovanja. 

Druge obrazovne materijale i pomoćna nastavna sredstva nabavlja škola, a sredstva za njih osigurava Grad Solin i Općina Klis.

Tražilica
Društvene mreže

Zvon i Mir
Projekt OŠ kralja Zvonimira
u suradnji s
@centar_izvrsnosti_sdz

     

e-Dnevnik

SPORT