2021-02-26 16:36:09

Obilježavanje Dana sigurnijeg interneta 2021.

Dan sigurnijeg interneta, kojeg smo ove godine obilježili ne samo 9. veljače već i danima poslije, donio je mnoge zanimljive i nadasve korisne informacije za učitelje, učenike i roditelje OŠ kralja Zvonimira, Solin.

Učitelji i učenici škole su na satovima razrednog odjela radili s materijalima Centra za sigurniji internet, kao i interaktivnim materijalima koje su izradile stručne suradnice škole. Ujedno, učenici 3. c razreda su sudjelovali na radionici kojoj je tema bila Videoigre, učenici 5. c razreda na radionici o nasilju na društvenim mrežama, a učenici 6.b o sigurnosti i suočavanju s nasiljem na internetu. Pogledajte i fotografije s radionica. 

Roditelji učenika 5. razreda su dobili kratki vodič "Kako se zaštititi u svijetu interneta i mobilnih telefona", a i pogledali su interaktivnu sliku s najvažnijim informacijama o zaštiti djece na internetu.

Udružili smo se "Zajedno za bolji internet" ne samo u promicanju bolje i sigurnije upotrebe interneta i novih tehnologija, već i podizanju svijesti i rješavanju problemima s kojima se kao korisnicim modernih tehnologija svakodnevno susrećemo. Pozivamo i vas da učinite isto!


Osnovna škola Kralja Zvonimira Solin