2022-06-02 19:04:08

3. mjesto na državnom natjecanju!

U srijedu, 1. lipnja na gradskom stadionu u Vinkovcima održano je završnica Državnog prvenstva za dječake 5. i 6. razreda u mini nogometu. Na Državno prvenstvo plasirale su se ekipe pobjednici regija Sjever, Jug, Istok i Zapad. Uz našu školu nastupili su škole iz Zagreba, Požege i Karlovca. U polufinalu ždrijeb nas je spojio s ekipom iz Zagreba. U zanimljivoj utakmici, obje ekipe su pokazale karakter, borbenost i natjecateljski duh. U regularnom dijelu utakmica je završila rezultatom 3:3. Pogotke za našu ekipu postigli su M. Božić, M. Bubalo i M. Buklijaš.

 

O pobjedniku se odlučivalo izvođenjem deveteraca, gdje su spretniji i sretniji s ukupnih 3-5 bili učenici iz Zagreba.


U drugom polufinalu između Požege i Karlovca učenici iz Požege pobijedili su rezultatom 2:0. U utakmici za treće mjesto naši su učenici bili bolji od ekipu iz Karlovca rezultatom 1:0. Pogodak za našu ekipu postigao je učenik M. Buklijaš.
Za našu školu nastupili su: Matej Brčić, Kaja Neveščanin, Egon Miličević, Marko Budimir, Duje Žižić, Matej Božić, Mateo Buklijaš, Domagoj Džaja, Matej Bubalo, Mihael Domazet, Josip Milanović te iz opravdanih razloga izostao je Renato Spajić. Voditelj ekipe bio je učitelj TZK J. Latinčić.

Roditeljima učenika zahvaljujemo na podršci i dočeku.

Cijela OŠ kralja Zvonimira čestita im na izvrsnom uspjehu!


Osnovna škola Kralja Zvonimira Solin