preskoči na sadržaj

Osnovna škola Kralja Zvonimira Solin

Program produženog boravka

Produženi boravak je neobvezan, organizirani oblik odgojno-obrazovnog rada namijenjen učenicima od prvog do trećeg razreda. Na ovaj način se kvalitetno i sustavno zbrinjava dijete mlađe  školske dobi te mu se organizira vrijeme za učenje i slobodne aktivnosti. Kada se dijete upiše u razredni odjel s produženim boravkom, njegovo pohađanje cjelokupnog programa produženog boravka je obvezno. Rad i aktivnosti u produženom boravku su predviđeni kurikulumom. 

Nakon redovite nastave učenici imaju organizirano vrijeme. Kroz kreativan rad učiteljica, učenici usvajaju socijalne vještine, radne navike te uče kako učiti. Rad i igra u boravku  utječu i na samopouzdanje učenika, sigurnost u sebe, povjerenje u prijatelje, međusobnu suradnju i pomaganje. U našoj školi se produženi boravak ne smatra samo potrebom roditelja, već i poželjnim pedagoškim standardom, a obzirom na kvalitetu programa.

Program produženog boravka je organiziran od 7,30 sati do 16,30 sati. Prihvat djece u ranijem dolasku u školu organizira se svakim danom od 7,00 sati (dežurstvo). Roditelji djecu mogu preuzeti najranije u 16,00 sati, iznimno ranije uz opravdan i najavljen dolazak roditelja.


vijesti

Ručni rad

Autor: Marijana Glibota, 30. 1. 2024. 10:16

Učenici 3.c razreda za Božić su vezli različite motive: jelke, poklončiće, pahuljice, snjegoviće, patuljke, kuglice...Nakon što su savladali osnove vezenja njihovoj motiviranosti nije bilo kraja. Vezli su svakodnevno kako bi svoje radove mogli pokloniti svojim najmilijima u najljepše vrijeme u godini. Vjerujemo da su ovakvi pokloni pod bor izazvali oduševljenje svih. 

 [više]

Ručni rad

Autor: Marijana Glibota, 14. 11. 2023. 09:53

Započeli smo s vezenjem. Nekoliko sati učenici su učili različite " bodove" vezenja da bi nakon toga izabrali svoj motiv i krenuli ga izvesti. Motivirani su i rade strpljivo i precizno 👏👏👏🥰

  

 

 [više]

Izvannastavna aktivnost - Ručni rad

Autor: Marijana Glibota, 21. 9. 2023. 15:12

Učenici 3.c , PB ove su godine za INAu odabrali Ručni rad. Cilj je razvijanje strpljivosti i upornosti u radu kao i fine motorike koja je ključna u svim područjima života.             Na prvom satu su se upoznali s materijalima i započeli šivanje gumbića. Bili su jako uspješni i motivirani. S iščekivanjem očekuju sljedeći sat.

 [više]

Svečanost za kraj školske godine Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marijana Glibota, 1. 7. 2023. 18:16

Polako smo stigli do kraja i ove nastavne godine pa smo kao i do sada pripremili malu svečanost za roditelje. 2.c je uzbudljivo pripremao svoj program, pjesme i plesa nije nedostajalo. Svi su željno iščekivali početak, a najviše sami glumci. Pogledajte kako je to izgledalo. Svima čestitke na uspješno završenoj godini, a dragim roditeljima zahvale na suradnji i podršci.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Školska ambulanta

Roditelji sami odabiru termine sistematskog pregleda za buduće prvašiće u školskoj ambulanti online, putem aplikacije Terminko.
Link za naručivanje na sistematski pregled predškolaca je ovdje.

Priloženi dokumenti:
2024-25 4.R.xlsx

UDŽBENICI I DOM

Ovdje možete vidjeti popise udžbenika i drugih obrazovnih materijala koji će se koristiti u našoj školi u šk. god. 2024./2025.

Udžbenike nabavlja škola, a sredstva za njih osigurava  Ministarstvo znanosti i obrazovanja. 

Druge obrazovne materijale i pomoćna nastavna sredstva nabavlja škola, a sredstva za njih osigurava Grad Solin i Općina Klis.

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Društvene mreže

Zvon i Mir
Projekt OŠ kralja Zvonimira
u suradnji s
@centar_izvrsnosti_sdz

     

e-Dnevnik

SPORT