Dan kruha u produženom boravku
Autor: Marilena Babić, 30. 10. 2020.
Dan kruha – dan zahvalnosti za plodove zemlje kao i svake godine obilježili smo tijekom mjeseca listopada s ciljem podizanja svijesti o ekološkoj poljoprivredi i zdravoj prehrani te isto tako stvaranju pravilnog emocionalnog odnosa djeteta- učenika i prirode. Nakon ponavljanja procesa nastajanja kruha (od zrna do kruha) učenici 3.c r. prihvatili su se jedne od tradicionalnih aktivnosti - pripremanje i pečenje krušnih proizvoda. Poštivajući epidemiološke mjere zamiješali su tijesto za kruh i pratili kako smjesa „raste“. Svaki je učenik dobio dio tijesta i nastavio je oblikovati svoj kruščić. Nakon tijestom zalijepljenih dlanova, brašnjenavih nosića i prstića, kruščići su bili spremni za pečenje, a nakon toga, uz ručak i za degustiranje. Pogledajte fotogaleriju!
Roditelji sami odabiru termine sistematskog pregleda za buduće prvašiće u školskoj ambulanti online, putem aplikacije Terminko.
Link za naručivanje na sistematski pregled predškolaca je ovdje.
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |